La morgendagens HR-teknologi løse dagens rekrutteringsproblemer

Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater –gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse og sosiale medier.

astronaut

Talents

Ønsker du deg en nyutdannet medarbeider, eller en kandidat som er i startfasen av sin karriere?

search

Search & Selection

Har du behov for ansatte med høy kompetanse innenfor sitt fagfelt?

dreamwork-retail-icon

Retail

Spesialister på franchiserekruttering og alle stillinger innenfor varehandel.

tech

Tech

Dreamwork Technology utnytter algoritmer, kunstig intelligens og big data.

Dette er Dreamwork

Dreamwork er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med kommersielle stillinger som spesialfelt. Vi streber etter at våre kunder får drømmekandidaten, og at kandidatene finner drømmejobben. Med hovedkontor i Oslo, leverer vi våre tjenester landsdekkende fra Bodø i nord, Ålesund i vest, til Lindesnes i sør.

Play Video

Kundereferanser .

Hva er dine styrker?
Ta en gratis test og få svar

Ta sjansen og oppdag dine personlige styrker og drivkrefter! Nå har du muligheten til å få svar på hvilke styrker akkurat du har gjennom vår vitenskapelige soft skills-test. Ta gratis personlighetstest og få tilsendt svarene på e-post ved å klikke på knappen under.

Play Video

Jobb hos oss

Vi har en drøm om å lede utviklingen innenfor bemannings- og rekrutteringsbransjen. Med hardt arbeid, og innovative teknologiske løsninger, er vi i dag blitt et drømmeteam med dyktige, profesjonelle og lidenskapelige mennesker. Vi har bidratt til å hjelpe kandidater med å finne drømmejobben siden dag én. Kanskje vi kan hjelpe deg med å gjøre din drøm til virkelighet?

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Våre dyktige rådgivere er alltid tilgjengelige og klare for å bistå med å finne de beste kandidatene. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om deres bemanningsbehov.

[hubspot type=form portal=6553310 id=c0eb12a4-117c-4e31-bf81-df8b734c569a]